O tonă de motorină de contrabandă a fost confiscată de poliția de frontieră la Cernavodă

Barca, motorul și motorina au fost confiscate. FOTO Poliția de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă au identificat în zona de competenţă, un cetăţean român care deținea într-o ambarcațiune, cantitatea de 1.000 litri produs petrolier, fără documente justificative.

În seara de 13 mai, în jurul orei 22.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat, în dreptul kilometrului fluvial 292, o ambarcație din tablă, lângă care se afla o persoană de sex masculin.

Imediat, s-a procedat la interceptarea ambarcaţiunii şi legitimarea persoanei care nu își justifica prezența în zonă la acea ora.  În urma verificărilor, s-a constatat că este un cetățean român, în vârstă de 32 de ani, domiciliat pe raza județului Constanța, iar în ambarcație a fost găsită cantitatea de aproximativ 1.000 litri de produs petrolier cu miros specific de motorină, depozitată în flotoarele ambarcaţiunii, pentru care bărbatul nu a putut prezenta documente justificative de provenienţă.

Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării ambarcaţia şi motorul acesteia, precum și produsul petrolier, evaluat la aproximativ 4.000 lei, iar în cauză fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*