O tânără din Brăila și-a recăpătat, cu ajutorul jandarmilor constănțeni, documentele pierdute în stațiunea Mamaia

O tânără din Brăila și-a recăpătat documentele pierdute în stațiunea Mamaia. FOTO GMJ Constanța

Cu ajutorul jandarmilor constănțeni, o femeie din Brăila a reintrat în posesia actelor de identitate, permisului de conducere, carnetului de student, legitimației de transport și a cardurilor bancare pierdute în stațiunea Mamaia.

Potrivit Grupării Mobile de Jandarmi Constanța, în după-amiază zilei de joi, 2 septembrie, un echipaj aflat în patrulare în zona Piațetei Perla din stațiunea Mamaia a găsit, pe plajă, un portofel. În interiorul acestuia a fost găsit actul de identitate, permisul de conducere, carnetul de student, o legitimație de transport și mai multe carduri bancare.

Posesoarea a fost identificată și contactată de jandarmi pe baza pozei din cartea de identitate și a contului personal de Facebook.

„Acesta a declarat că și-a pierdut portofelul pe plajă, în urmă cu patru zile. A spus că și-a verificat contul personal de Facebook și a observat că jandarmii au căutat-o pentru a-și recupera bunul. S-a întâlnit cu aceștia, le-a mulțumit și și-a recuperat portofelul”, au precizat reprezentanții GMJ Constanța.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*