Restricții de circulație în Constanța pe perioada festivalului Neversea

Peninsula din Constanța. FOTO Ovidiu Oprea / CTnews
Peninsula din Constanța. FOTO Ovidiu Oprea / CTnews

Pentru desfășurarea în condiții de fluență și siguranță a traficului rutier în zona peninsulară a Constanței pe perioada festivalului Neversea, Poliția Rutieră va institui restricții de circulație auto în mai multe intersecții, în perioada 07 – 10 iulie.

Astfel, aceste restricții vor fi instituite, după cum urmează:

  1. prelungirea strada Traian cu Valea Portului;
  2. Poarta 1 – Port (zona „sens giratoriu”);
  3. Strada Termele Romane cu bulevardul Elisabeta (zona Poarta 1 Port);
  4. strada Traian cu bulevardul Tomis;
  5. strada Negru Vodă cu strada Ecaterina Varga;
  6. strada Negru Vodă cu strada Mircea cel Bătrân;
  7. strada Mircea cel Bătrân cu strada Smârdan;
  8. strada Mircea cel Bătrân cu strada Decebal;
  9. strada Mircea cel Bătrân cu strada Eroilor;
  10. strada Bucovina cu strada Eroilor;

Parcarea autovehiculelor pe bulevardul Elisabeta va fi interzisă pe perioada 05 – 10 iulie.

De asemenea, în perioada 07 – 10 iulie, accesul pe plajă va fi restricționat prin intermediul barierelor de acces amplasate la intersecția străzii Salonic cu strada Yokohama și a străzii Belvedere, precum și la capătul străzii Marinei.

Totodată, se interzice accesul taxiurilor, mijloacelor de transport particular – autoturisme, microbuze, maxi-taxi, în interiorul perimetrului de siguranță, cu excepția autobuzelor CT BUS autorizate să efectueze transport public.

Constănțenii care locuiesc sau își desfășoară activitatea în zona festivalului Neversea nu sunt afectați de restricțiile de circulație. Pentru a trece de filtrele instituite de autorități, riveranii trebuie să prezinte fie un act de identitate, un contract de comodat sau unul de închiriere care să ateste domiciliul în zona peninsulară. Cei care nu pot face dovada domiciliului în perimetrul închis de autorități sunt rugați să se prezinte la punctul de acreditări marcat pe plaja Neversea pentru a ridica permisul de acces.

Programul pentru acreditări pe plaja Neversea este:

  • miercuri – sâmbătă (6 – 9 iulie): 08.00 – 03.00;
  • duminică (10 iulie): 08.00 – 22.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*