O tânără de 29 de ani a murit într-un accident rutier petrecut la ieșire din Chirnogeni

O tânără a murit într-un accident rutier petrecut la ieșire din Chirnogeni. FOTO Arhiva ctnews.ro

O tânără în vârstă de 29 de ani a murit, sâmbătă dimineață, într-un accident rutier petrecut la ieșirea din Chirnogeni spre Negru Vodă, după ce șoferul unui autoturism a lovit un copac de pe marginea drumului.

Potrivit polițiștilor constănțeni, sâmbătă dimineață, în jurul orei 06.15, un bărbat de 32 de ani a condus un autoturism pe DJ 395, dinspre localitatea Chirnogeni către DN 38, unde pe fondul neatenției în conducere ar fi pierdut controlul direcției de mers către dreapta, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un copac de pe marginea carosabilului.

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul pasagerei dreapta – față, în vârstă de 29 de ani, precum și vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*