Circulație restricționată pe strada Avram Iancu din Constanța

Circulație restricționată pe strada Avram Iancu. FOTO Primăria Constanța

Echipele administratorului drumului public intervin astăzi cu utilaje pentru frezarea carosabilului pe strada Avram Iancu, circulația autovehiculelor fiind restricționată alternativ, pe câte un sens de mers, până la ora 16.00.

Intervențiile vor continua săptămâna viitoare, luni și marți, cu restricții parțiale de trafic rutier. Ulterior, suprafața carosabilă decopertată va fi recondiționată cu asfalt.

Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

De asemenea, participanții la trafic sunt atenționați să respecte regulile de circulaţie şi semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*