Trafic rutier restricționat pe strada Andrei Mureșanu din cartierul Coiciu: încep lucrările de frezare a carosabilului

Trafic rutier restricționat pe strada Andrei Mureșanu din cartierul Coiciu. FOTO: Primăria Constanța

Traficul rutier va fi restricționat total, timp de trei zile, pe strada Andrei Mureșanu din cartierul constănțean Coiciu, pe tronsonul cuprins între strada Fulgerului și strada Baba Novac.

Potrivit Primăriei Constanța, restricțiile vor fi valabile de luni, 20 februarie și până miercuri, 22 februarie, zilnic în intervalul orar 08.00 – 16.00.

Măsura va fi luată pentru efectuarea lucrărilor de decopertare a carosabilului. În paralel cu lucrările de frezare, continuă intervențiile asupra suprafețelor pietonale. Se scot vechile borduri, se consolidează trotuarele prin așternerea de piatră și se construiesc casete pentru spatii verzi pe tronsonul delimitat de strada Baba Novac și strada Izvor. Suprafețele pietonale vor fi reamenajate cu asfalt destinat traficului pietonal. La final, va fi asfaltată suprafața carosabilă și vor fi aplicate marcaje rutiere.

Autoritățile locale fac apel la conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zona în care se efectuează lucrări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*