O tânără de 21 de ani s-a dezbrăcat complet de haine și a plecat să se plimbe pe strada Traian din Constanța

Poliția Locală Constanța. FOTO Facebook
Poliția Locală Constanța. FOTO cu rol ilustrativ

Intervenție mai puțin obișnuită a polițiștilor locali constănțeni după ce o tânără extrem de agitată a renunțat complet la haine și a început să se plimbe pe stradă. Incidentul a avut loc joi, 15 iulie, în jurul prânzului, pe strada Traian. Femeia are 21 de ani și este din Prahova.

Un echipaj al Direcției Generale Poliția Locală a intervenit imediat. Tânăra care era foarte recalcitrantă a fost preluată, condusă la sediul Poliției Locale și predată apoi Serviciului de Ambulanță. În prezent, ea este internată la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare.

„Surprinzător este faptul că tânăra a mai avut o ieșire de acest gen noaptea trecută, dar nimeni nu a anunțat organele abilitate. Oamenii au preferat să o filmeze pe femeie”, au precizat reprezentanți ai DGPL Constanța.

Aceștia îi îndeamnă pe cetățenii care sunt martorii unor astfel de incidente să anunțe Direcția Generală Poliția Locală la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341/922.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*