O femeie decedată și în stare avansată de putrefacție a fost găsită într-o mașină, în Valu lui Traian

O persoană decedată a fost găsită într-o mașină. FOTO SAJ Constanța

Descoperire macabră pe o stradă din localitatea Valu lui Traian. Un cadavru în stare de putrefacție a fost găsit într-o mașină.

O persoană care a trecut duminică în jurul prânzului pe strada Viitorului din Valu lui Traian, a făcut o descoperire macabră: o femeie decedată, în stare avansată de putrefacție se afla pe locul șoferului, într-o mașină parcată. A sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat echipaje ale SAJ și poliției.

Primele cercetări ale anchetatorilor a reieșit că victima care se afla în mașina încuiată, are 47 de ani.

Potrivit martorilor aflați la fața locului, soțul femeii care a fost chemat de anchetatori spune că aceasta este cunoscută consumatoare de băuturi alcoolice, a mai avut antecedente fiind găsită și cu alte ocazii în auto, VW Golf, cu sticle de băuturi lângă ea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*