VIDEO O persoană a murit, noaptea trecută, într-un incendiu în localitatea constănțeană Pecineaga

O persoană a murit într-un incendiu în Pecineaga. FOTO ISU Constanța
O persoană a murit într-un incendiu în Pecineaga. FOTO ISU Constanța

O persoană a fost găsită moartă după ce pompierii constănțeni au intervenit, în cursul nopții de luni spre marți, pentru lichidarea unui incendiu ce izbucnise la o casă din Pecineaga.

Pompierii militari constănțeni au fost solicitați să intervină, în cursul nopții de luni spre marți, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință în Pecineaga. Sosiți la fața locului, pompierii au constatat că incendiul se manifesta generalizat la o casă.

„Au intervenit pentru localizare și lichidare trei autospeciale de stingere și un echipaj SMURD B din cadrul Secției Mangalia, cu 13 pompieri”, au transmis reprezentanții ISU Constanța.

Până să fie stins, focul a distrus casa în totalitate, pe o suprafață de 200 mp.

„Din nefericire, o persoană a fost găsita decedată. Cauza probabilă a rămas în curs de stabilire”, au mai precizat sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*