VIDEO Incendiul de vegetație de la Vadu a fost stins după 18 ore de intervenție a pompierilor

Incendiu de vegetație uscată la Vadu. FOTO ISU Dobrogea

Incendiul de vegetație de la Vadu a fost lichidat după aproximativ 18 ore și a fost necesară și intervenția unor pompieri aflați în timpul liber.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, un puternic incendiu de vegetație uscată s-a produs, miercuri, în zona Vadu, iar la fața locului au intervenit două autospeciale din cadrul a două subunități – Palas și Midia, cu 18 militari, din care patru veniți din timpul liber. În sprijin au venit și trei tractoare de la Primăria Vadu, care au tras brazde și au izolat astfel zona cuprinsă de flăcări.

Incendiul nu a pus vieți sau bunuri în pericol, dar flăcările au distrus aproximativ 400 de hectare de vegetație. Intervenția pompierilor a fost îngreunată și de zona în care a avut loc incendiul, una mlăștinoasă, greu accesibilă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*