FOTO VIDEO Accident grav la intrarea în localitatea Lumina

O persoană a ajuns în comă la spital. FOTO SAJ Constanța

O manevră de schimbare a direcției de mers a unui șofer a băgat în spital mai multe persoane, una dintre victime fiind în comă.

Anchetatorii au stabilit că la ora 17.52, un bărbat de 52 de ani a condus un autoturism pe DN22, dinspre localitatea Mihai Viteazu către localitatea Ovidiu. La intersecţia cu DJ 226, din localitatea Lumina, a efectuat viraj la stânga, fără a acorda prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus din sens opus de un bărbat de 22 de ani.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a unei femei de 20 de ani, pasagera bancheta spate în primul auto, care a fost transportată în comă la Spitalul Județean Constanța. De asemenea au mai fost rănit un bărbat de 22 ani, pasager dreapta faţă primul auto, conducătorul celui de-al doilea auto şi un bărbat de 21 ani , pasager dreapta spate al doilea auto.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*