Un autotren s-a răsturnat la ieșirea de pe A4 spre Portul Constanța Sud Agigea

Șoferul autotrenului a fost rănit ușor. FOTO CTnews.ro

Conducătorul auto al unui autotren a pierdut controlul volanului într-un sens giratoriu în apropiere de Portul Constanța Sud Agigea, iar autocamionul s-a răsturnat. La fața locului au intervenit pompierii, echipaje medicale și de poliție.

Potrivit primelor informații, conducătorul auto, pe fondul neatenției în conducere, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în șanț în dreptul celui de-al doilea sens giratoriu la ieșirea de pe Autostrada A4.  La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere a ISU Dobrogea și o ambulanta SMURD B din cadrul Detasamentului de pompieri Constanța Port. Șoferul a fost preluat de echipajul medical și transportat la spital cu leziuni minore, conștient și colaborant.

Pompierii au deconectat bornele bateriei și au perimetrizat zona pentru a se evita izbucnirea unui incendiu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*