Doi indivizi din Constanța au fost reținuți după ce au răpit o prostituată și au agresat-o fizic

Suspecții au fost prinși de către polițiști. FOTO Cătălin Schipor (Arhivă)

În cursul zilei de vineri, 27 septembrie, în jurul orei 21.45, polițiștii Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi fost introdusă cu forța într-un autoturism de către 2 bărbați, după care ar fi părăsit zona.

În scurt timp de la sesizare, polițiștii i-au identificat pe cei doi bărbați, în vârstă de 23, respectiv 32 de ani.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că cei doi ar fi observat-o pe tânăra în cauză, de 18 ani, care practica prostituția pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța. Aceștia ar fi dus-o la domiciliul bărbatului în vârstă de 32 de ani, unde ar fi agresat-o fizic.

Bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Aceștia au fost prezentați instanței de judecată, care a emis mandate de arest preventiv pentru 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*