O parte din clădirea cafenelei Entourage, demolată în baza unei dispoziții a Primăriei Constanța

O parte din clădirea cafenelei Entourage, demolată în baza unei dispoziții de primar. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța a anunțat vineri, 6 august, că o parte din clădirea cafenelei Entourage, aflată lângă Sala Sporturilor din Constanța, ce fusese construită ilegal, a fost demolată.

„Sala Sporturilor, o clădire emblematică pentru Constanța și o zonă în care generații la rând au trăit emoții puternice, a fost umbrită în ultimii ani de o construcție nelegală. Construită și extinsă fără a fi deținute documente în acest sens, o parte din clădirea cafenelei Entourage a fost demolată astăzi (vineri, 6 august – n.r.) în baza unei dispoziții de primar”, au anunțat reprezentanții Primăriei Constanța.

Mai exact, au fost desființați 192 de metri pătrați din imobil, construcție din care o parte a fost ridicată pe domeniul public al statului și o parte pe domeniul public al municipiului.

„Acțiunile Primăriei Constanța au venit după ce investitorul a fost somat în repetate rânduri să desființeze construcția. Ca urmare a nerespectării somațiilor, municipalitatea a recurs la sigura soluție rămasă la îndemână – demolarea pe cale administrativă”, au mai precizat sursele citate.

Spațiul ce fusese ocupat abuziv va fi reamenajat pentru a fi redat constănțenilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*