FOTO Țigări electronice nedeclarate, în valoare de peste 340.000 lei, depistate în portul Constanța Sud Agigea

Țigări electronice nedeclarate, depistate în portul Constanța Sud Agigea. FOTO: Garda de Coastă

Polițiștii de frontieră și vameșii constănțeni au descoperit, într-un container sosit în Portul Constanța Sud Agigea, aproape 7.000 de țigări electronice, nedeclarate, cu o valoare de piață ce depășește 340.000 de lei.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră, în cooperare cu inspectori din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud, au efectuat controlul fizic asupra unui container sosit în Portul Constanta Sud Agigea din China. Conform documentelor prezentate, în container erau transportate diverse bunuri destinate unei societăți comerciale din Ucraina.

„Procedând la efectuarea unui control amănunțit, s-a constatat că în interior se aflau 6.860 de țigări electronice, cu conținut de nicotină, care nu au fost declarate la autoritatea vamală și pentru care nu existau documente de proveniență”, au transmis reprezentanții instituției.

Bunurile, în valoare de peste 340.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și folosirea de acte nereale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*