Campanie de promovare a Universității Ovidius din Constanța, în Albania

Universitatea Ovidius din Constanța. FOTO UOC

O delegație a Universității Ovidius din Constanța (UOC) a vizitat, în perioada 17 – 21 noiembrie, mai multe licee și o universitate din Albania, pentru promovarea programelor de studii și extinderea colaborărilor educaționale și de cercetare cu instituții de educație din această țară. Delegația UOC a fost formată din conf. univ. dr. Cristina Dafinoiu, conf. univ. dr. Veronica Nedelcu și lect. univ. dr. Laura Pascale.

Potrivit UOC, activitățile au făcut parte din campania „Be a student at Ovidius”, desfășurată cu scopul de a crește vizibilitatea UOC prin promovarea în plan internațional a imaginii acesteia ca universitate multiculturală comprehensivă.

„Pe parcursul vizitelor la instituțiile de învățământ din Korça și Tirana au fost prezentate programele de studii ale universității de stat constănțene și oportunitățile de care pot profita viitorii studenți. De asemenea, au fost purtate discuții cu privire la consolidarea relațiilor de cooperare existente și dezvoltarea unor noi colaborări între organizațiile implicate”, a precizat conf. univ. dr. Cristina Duhnea.

Campania „Be a student at Ovidius” face parte din proiectul Intensificarea și diversificarea inițiativelor de internaționalizare în Universitatea Ovidius din Constanța – educație și cercetare într-un mediu multicultural internațional (INTENS-O II), cod CNFIS-FDI-2021-0387, cu o valoare totală de 332.500 lei fiind unul dintre cele șase proiecte ale UOC, finanțate de Ministerul Educației prin Fondul de Dezvoltare Instituțională, domeniul strategic de finanțare 2: Internaționalizare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*