O nouă sală de sport va fi gata, în curând, în Năvodari

O nouă sală de sport va fi gata, în curând, în Năvodari. FOTO: PSD Constanța

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, anunță că proiectul ambițios de extindere și reconstrucție a Școlii nr. 3 din localitate, finanțat din fonduri europene în valoare de aproximativ patru milioane de euro, se apropie de finalizare. Pe lângă renovarea și modernizarea infrastructurii școlare, noul proiect va aduce o serie de facilități deosebite pentru elevi și comunitate.

Cu o capacitate de peste 600 de elevi, noua Școală nr. 3 va dispune de 20 de săli de clasă spațioase și luminoase, opt laboratoare moderne pentru experimente științifice, o bibliotecă bine echipată și o sală de ceremonii elegantă pentru evenimente speciale.

Una dintre cele mai așteptate adăugiri la infrastructura școlii este sala de sport ultramodernă, care va oferi elevilor posibilitatea de a-și practica diverse activități sportive.

„Aici vor face sport cei peste 600 de elevi care vor învăța în noua Școală nr. 3 pe care o construim acum! Sala de sport prinde contur, a fost montată inclusiv structura metalică care va susține acoperișul, s-a finalizat și zidăria”, a anunțat primarul Florin Chelaru.

Sala de sport va fi dotată cu o suprafață specială de joc, vestiare și grupuri sanitare moderne, asigurând condiții optime pentru dezvoltarea abilităților sportive ale elevilor și promovarea unui stil de viață sănătos.

Pe lângă facilitățile educaționale și sportive, noua Școală nr. 3 din Năvodari va include și o sală de festivități, care va fi utilizată pentru ceremonii școlare, evenimente culturale și artistice, creând astfel un mediu propice pentru dezvoltarea talentelor și creativității elevilor.

„Odată finalizat, acest proiect va face din Școala nr. 3 un punct de referință în ceea ce privește condițiile optime de învățare și activități extrașcolare. Investiția semnificativă în infrastructură va consolida poziția orașului Năvodari ca un centru educațional modern și va oferi elevilor șanse egale de dezvoltare și succes în viață”, a mai precizat edilul orașului Năvodari.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*