O navă a acroșat o barjă lângă Portul Hârșova. Conducătorul navei, alcoolemie de 1,67 mg/l

Barjă pe Canalul Dunăre - Marea Neagră. FOTO Adrian Boioglu
Imagine cu rol ilustrativ FOTO Adrian Boioglu

O navă a acroșat o barjă lângă Portul Hârșova, iar conducătorul navei avea o alcoolemie de 1,67 mg/l.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 20 iunie a.c., în jurul orei 14.00, polițiști din cadrul Serviciului Siguranță Transporturi au fost sesizați cu privire la faptul că pe fluviul Dunărea, în apropierea Portului Hârșova, o navă ar fi acroșat o barjă, provocându-i avarii, fără a exista victime.

”Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

Membrii echipajului navei au fost testați cu aparatul etilotest, în cazul comandantului navei rezultatul fiind 1,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge” – IPJ Constanța.

Cercetările în acest caz sunt continuate, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*