Mai multe adăposturi improvizate din Constanța, dezafectate de polițiști locali ajutați de echipe ale Polaris M Holding

Adăposturi improvizate, dezafectate de polițiști locali și echipe ale Polaris M Holding. FOTO Primăria Constanța

Mai multe adăposturi improvizate au fost dezafectate de oamenii legii săptămâna trecută, cu ajutorul unor echipe ale Polaris M Holding.

Potrivit Direcției Generale Poliția Locală, polițiștii locali, împreună cu polițiști din cadrul Secției 5 Constanța, au executat o acțiune pentru combaterea parazitismului social. Agenții au identificat 39 de persoane fără adăpost, dintre care 13 adulți și 26 de minori, care și-au instalat adăposturi improvizate pe domeniul public. Acestea au fost conduse la sediul Secției 5 Poliție, în vederea identificării, legitimării, sancționării contravenționale și amprentării. Totodată, au fost contactați și reprezentanții DGAS și DGASPC, pentru luarea în evidență și dispunerea măsurilor legale potrivit competențelor.

Întrucât persoanele depistate aveau domiciliul stabil în alte localități, acestea au fost predate Serviciilor de Asistență Socială din localitățile de domiciliu.

Taberele improvizate au fost dezafectate cu ajutorul firmei de salubrizare și zonele au fost ulterior igienizate.

Adăposturi improvizate, dezafectate de polițiști locali și echipe ale Polaris M Holding. FOTO Primăria Constanța

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*