O mie de kilograme de substanțe dopante cu grad mare de risc, descoperite într-o autoutilitară care circula pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța

Substanțe dopante, găsite într-o autoutilitară. FOTO Poliția Română

O mie de kilograme de substanțe dopante cu grad mare de risc au fost descoperite de polițiști într-o autoutilitară care circula pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 23 decembrie a.c., în jurul orei 18.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța, aflați în executarea atribuțiilor de serviciu în cadrul acțiunii „Blocada”, au efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unei autoutilitare care se deplasa pe bulevardul Aurel Vlaicu.

Conducătorul auto și pasagerul au fost legitimați, stabilindu-se că este vorba de doi bărbați, de 35 de ani, respectiv 33 de ani.

În urma efectuării controlului vehiculului, în interiorul acestuia au fost descoperite aproximativ 1.000 de kilograme de diferite substanțe dopante cu grad mare de risc.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind preluate de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța și polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, potrivit competenței.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*