Proprietarul unui restaurant din Constanța, jefuit de un angajat

Actiune a polițiștilor constănțeni. FOTO Cătălin Schipor

Lipsa de personal calificat pe litoral, dar și în municipiul Constanța îi obligă pe proprietarii de restaurante să angajeze persoane din țară, fără a le putea verifica activitatea, experiența. În plus, riscă să fie și furați de aceștia.

Așa a pățit și proprietarul unui restaurant din Constanța, care în cursul zilei de 21 iunie, s-a trezit că unul dintre angajați i-a fugit cu încasările și un telefon mobil. A reclamat la poliție, iar la începutul lunii iulie, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție au identificat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Brăila, bănuit de comiterea faptei. Oamenii legii au stabilit că individul ar fi sustras 829 de lei, bani proveniți din încasări, și un telefon mobil, paguba nefiind recuperată.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, fiind întocmit dosar penal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*