O mașină de poliție a luat foc în zona ICIL

Mașină de Poliție

O mașină de poliție a luat foc astăzi în zona ICIL din Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 23 ianuarie a.c., în jurul orei 14.25, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, la intersecția Bulevardului I.C. Brătianu cu Bulevardul 1 Decembrie, s-ar fi produs un incendiu, la o autospecială de poliție.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că la o autospecială s-a produs un incendiu, provocat de defecțiuni la compartimentul motor.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*