O mașină care nu a oprit la semnal, urmărită de polițiștii constănțeni. Au fost trase opt focuri de armă. Șoferul era băut și nu are permis

UPDATE

În urma testării rapide pentru substanțe psihoactive, rezultatul a reieșit pozitiv pentru cocaină și barbiturice.

De asemenea, bărbatul se afla sub măsura controlului judiciar, pentru furt calificat și conducere fără permis, fapte săvârșite în luna iunie a acestui an.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de duminică, 08 august, fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Știrea inițială:

O mașină care nu a oprit la semnalul polițiștilor constănțeni a fost urmărită de aceștia, care au tras opt focuri de armă. În cele din urmă autoturismul a oprit, iar ocupații au încercat să fugă. Polițiștii au aflat că șoferul era băut și nu are permis.

IPJ Constanța a anunțat că sâmbătă, în jurul orei 07.40, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au efectuat semnal regulamentar de oprire unui conducător auto care se deplasa în municipiu.

Întrucât acesta nu s-a conformat indicațiilor polițiștilor, refuzând să oprească,  polițiștii au plecat în urmarirea sa. Pentru a opri autoturismul, polițiștii rutieri au tras 8 focuri de armă, atât în plan vertical, cât și în direcția anvelopelor.

“Precizăm faptul că s-au înregistrat doar avarii la nivelul autoturismului, fără a exista victime omenești. După imobilizarea autovehiculului, cei doi ocupanți au încercat să fugă, polițiștii reușind să-i prindă în scurt timp și să stabilească identitatea acestora: la volan se afla un bărbat, de 37 de ani, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și se afla sub influența băuturilor alcoolice (0.46 mg/l în aerul expirat)”, a spus IPJ Constanța.

Șoferul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*