O lucrare ENEL oprește activitatea la sediul SPIT Constanța de pe Bulevardul Tomis pentru o zi

Site-ul SPIT Constanța
Site-ul SPIT Constanța

Pentru efectuarea unor lucrari de modernizare, reparatii si intretinere a unor instalatii electrice, Enel Dobrogea a anuntat ca va intrerupe maine, 09.10.2017, intre orele 8.00 -16.00, alimentarea cu energie electrica la locul de consum in care isi desfasoara activitatea Serviciul Public de Impozite si Taxe Constanta, bdul Tomis nr 112.

Urmare acestui fapt, aducem la cunostinta contribuabililor ca maine ghiseele Agentiei Fiscale nr 6 vor fi deschise publicului doar pentru eliberarea in termenul legal a certificatelor de atestate fiscala.

Pentru depunerea declaratiilor de impunere pentru inregistrarea sau scoaterea de pe rolul fiscal al cladirilor, terenurilor, mijloacelor de transport, depunerea cererilor pentru eliberarea certificatelor de atestare fiscala, plata impozitelor si taxelor locale sau alte operatiuni fiscale din aria de competenta a institutiei, constantenii sunt rugati sa se adreseze:

  • agentiilor fiscale nr. 1 si 4 din Badea Cartan nr. 3,
  • agentiei fiscale nr. 3 din str. Sulmona nr. 22,
  • agentiei fiscale nr. 5 din complexul comercial City Mall, bdul Alexandru Lapusneanu nr. 116C.

De marti, 10.10.2017 activitatea agentiei fiscale nr. 6 revine la normal, urmand a fi reluate operatiunilor fiscale enumerate mai sus.

“Multumim contribuabililor pentru intelegere si ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, au transmis reprezentanții SPIT Constanța.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*