SPIT are încasări de aproape 1,5 milioane lei în prima săptămână a anului

Sediul SPIT Constanța, Agenția 6
Sediul SPIT Constanța, Agenția 6

SPIT informează constănțenii că în prima săptămână a anului 2017, încasările la nivelul instituției sunt în cuantum de 1.468.635 lei și raportată la suma de 1.406.216 lei încasată în aceeași perioadă a anului trecut, se observă o creștere de 4%.

Din totalul încasărilor, un procent de 86% reprezintă sumele achitate la ghișeele instituției, 10% sunt achitate online, 2% la oficiile Poștei Române, iar 2% la stațiile OMV-Petrom, prin serviciul Westaco Express.

Analizând suma de 142.870 lei încasată în perioada 09-13 ianuarie 2017, față de suma de 56.412 lei încasată în aceeași perioadă a anului trecut, se observă că și plățile online au crescut de 3 ori în anul 2017.

“Mulțumim contribuabililor care au optat pentru plățile online, utilizând metodele alternative şi rapide de plată, implementate de management, reducând astfel timpul alocat achitării impozitelor şi taxelor locale şi încurajăm cât mai mulți cetățeni să utilizeze serviciile online dezvoltate de instituție”, au transmis reprezentanții instituției.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*