O femeie și-a înjunghiat soțul. Anchetatorii cercetează dacă a fost legitimă apărare sau tentativă de omor

Masina de politie cu girofar în trafic. FOTO Catalin Schipor

Duminică în jurul prânzului, o femeie din Cernavodă a sunat la 112 și a anunțat faptul ca soțul său este grav rănit după ce chiar ea l-a înjunghiat în piept.

Apelul a fost făcut la ora 12.45, polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă fiind sesizați că un bărbat în vârstă de 27 de ani ar fi fost înjunghiat de către soția sa, într-un apartament din Cernavodă, în urma unui conflict în familie.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul în cauză prezintă o plagă înjunghiată in zona pieptului, fiind transportat pentru îngrijiri medicale la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Agresoarea le-a declarat polițiștilor ca era frecvent agresată fizic de către soțul său, același lucru petrecându-se și înainte de a-l înjunghia. In același timp, victima susține că ar fi fost ținut de către frații soției, în timp ce aceasta a pus mana pe un cuțit și l-a înjunghiat.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor, urmând a se stabili pe parcursul anchetei dacă încadrarea juridică a faptei va fi schimbată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*