Un bărbat foarte gelos din Murfatlar și-a ucis soția cu mai multe lovituri de cuțit

Cercetare la locul crimei
Polițiștii au demarat cercetarea la fața locului

Și-a ucis soția și apoi a sunat la 112 anunțând fapta comisă. Este fapta unui bărbat din localitatea Murfatlar, orbit de gelozie. 

Fapta s-a produs în locuința comună în care victima și criminalul locuiau, în localitatea Murfatlar. Apelul a fost făcut în seara de 1 iulie, la ora 20.52, chiar de către bărbatul criminal, care a anunțat că și-a omorât soția cu cuțitul, lovind-o în gât. Echipajul medical și cel de poliție ajuns la fața locului au găsit femeia într-o baltă de sânge, prezentând mai multe plăgi înjunghiate, ulterior fiind confirmat și decesul.

Bărbatul în cauză a fost identificat de polițiști la fața locului și a fost reținut. Polițiștii efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului de caz, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc acest eveniment.

În timpul audierilor, a bărbatului și a rudelor acestora, s-a stabilit că de mult timp, bărbatul era foarte gelos, obișnuind să își urmărească soția și chiar să o înregistreze video și audio. La fel ar fi procedat și înainte de a comite crima și a chemat-o pe soție să îi arate o înregistrare în care lui i se părea că se întâmplă ceva. Pentru că femeia nu i-a confirmat ceea ce credea el că vede, a văzut negru în fața ochilor, a pus mâna pe un cuțit și a lovit cu sete, de mai multe ori. Procurorii nu au reușit să numere loviturile, acest lucru urmează a se întâmpla la necropsie.

Fiul celor doi și alte rude au confirmat faptul că bărbatul era orbit de gelozie, dar fără a avea motiv, ei fiind și în divorț din această cauză.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*