O femeie și-a abandonat mașina lângă podul din apropiere de Cernavodă de pe A2 și s-a aruncat de pe acesta în Dunăre

Femeia și-a abandonat mașina și s-a aruncat de pe pod. FOTO CTnews.ro

O femeie a încercat să se sinucidă în cursul după amiezii de 6 noiembrie, aruncându-se de pe un pod de lângă Cernavodă. A fost văzută la timp și scoasă în viață pe mal. 

O femeie în vârstă de 35 de ani din București a încercat să se sinucidă aruncându-se în Dunăre. Aceasta și-a lăsat mașina la piciorul podului rutier al Autostrăzii A2, apoi a urcat pe acesta și s-a aruncat în gol. Gestul său a fost văzut de către un marinar al unei nave care era în zonă, care a sărit în apă și a reușit să o salveze.

Un echipaj medical a preluat-o și a transporat-o la spital, iar polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*