UPDATE O femeie s-a aruncat de pe podul rutier din Medgidia. Victima a murit, mai târziu, la spital

Podul rutier din Medgidia. FOTO Cătălin Schipor

O femeie de aproximativ 50 de ani s-a aruncat de pe podul rutier din Medgidia, în Canalul Dunăre – Marea Neagră.

Martorii au sunat la numărul de urgență 112 și un echipaj de la ISU Dobrogea a reușit să o recupereze în scurt timp. Cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanță au început imediat manevrele de resuscitare și au reușit să o stabilizeze. Femeia a fost transportată la Spitalul Medgidia, dar a murit câteva minute mai târziu, în ciuda eforturilor medicilor.

 

Cei care o cunoșteau spun că femeia suferea de o boală gravă. Ea lucra la un Serviciu al Primăriei Medgidia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*