O femeie neidentificată a fost accidentată mortal în apropiere de localitatea Nicolae Bălcescu

La locul producerii accidentului a ajuns și o ambulanță

Un accident mortal a fost înregistrat în noaptea de 22 spre 23 ianuarie pe raza județului Constanța. Victima, o femeie, nu a putut fi identificată.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, în jurul orei 00.00, o femeie, de 29 de ani, a condus un autoturism pe DN 2A, dinspre Constanța către Hârșova, și ajungând în afara localității Nicolae Bălcescu, a surprins și accidentat o femeie care se deplasa pe partea carosabilă.

În urma accidentului a rezultat decesul victimei, la fața locului, aceasta neputând fi identificată, estimarea specialiștilor fiind că vârsta aproximativă este de aproximativ 45-50 de ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*