O femeie din Năvodari a fost înjunghiată de concubin în timp ce era la locul de muncă

FOTO cu rol ilustrativ

O femeie din Năvodari a ajuns la spital marți, 18 mai, după ce a fost înjunghiată, în timp ce era la locul de muncă, chiar de către concubinul său. Bărbatul a fost prins de polițiști și dus la audieri.

Potrivit IPJ Constanța, marți, 18 mai, în jurul orei 16.50, polițiștii orașului Năvodari au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi fost înjunghiată în timp ce se afla la locul de muncă.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o femeie, de 39 de ani, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv concubinul femeii în cauză, în vârstă de 41 de ani. Bărbatul a fost condus la sediul Poliției orașului Năvodari pentru audieri”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*