FOTO Adăposturi improvizate de nomazi în cartierul Poarta 6, dezafectate de polițiștii locali cu ajutorul angajaților Polaris

Adăposturi improvizate, dezafectate de polițiștii locali cu ajutorul angajaților Polaris. FOTO DGPL Constanța

Mai multe adăposturi de nomazi improvizate în cartierul Poarta 6 au fost dezafectate în cadrul unei acțiuni a polițiștilor locali care a avut loc zilele trecute. Tabăra ilegală a fost dezafectată cu ajutorul angajaților Polaris M Holding, iar zona a fost ulterior igienizată.

Potrivit DGPL Constanța, intervenția polițiștilor locali nu a vizat doar dezafectarea acestor amplasamente improvizate și sancționarea persoanelor responsabile, ci a fost mult mai amplă.

Astfel, oamenii legii au luat la pas mai multe cartiere ale orașului – Palas, Brătianu, Baba Novac, Compozitori, CET, Anda, KM 4-5, Medeea, KM 5, KM 4, Viile Noi, Poarta 6, Abator, Groapă, zona Brick, zona Cora, piaţa CET, piaţa KM 4-5, piaţa Roșie, piaţa Abator, complex Doi Cocoși, parc Viitorului, parc Poarta 6, piațeta Far, zona cimitir Viile Noi, zona cimitir Central, zona Dorally Mall, zona malul portului cuprinsă între Poarta 5 și Poarta 6, zona calea ferată cuprinsă între strada Caraiman și intrare port Poarta 6 – pentru a se asigura că ordinea și liniște publică sunt menținute.

„Din păcate, neregulile nu au întârziat să apară. Au fost aplicate 92 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 26.570 de lei. Cele mai multe abateri au vizat aruncarea gunoiului pe domeniul public, lipsa măștii de protecție, consumul de alcool în spații publice sau depozitarea de bunuri pe domeniul public”, au precizat reprezentanții DGPL Constanța.

Polițiștii locali au depistat, de asemenea, în mijloacele de transport în comun, 33 de călători care nu aveau titlu de călătorie valabil.

Pentru a spori gradul de siguranță din oraș, polițiștii locali acționează 24 de ore din 24, atât în zonele aglomerate cât și în toate cartierele.

„Le mulțumim tuturor celor care ne-au semnalat problemele întâlnite și îi rugăm să facă în continuare acest lucru la numerele de telefon 0241/484.205 și 0341/922, sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro”, au mai transmis sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*