O femeie din județul Ialomița a fost prinsă în Mamaia în timp ce simula că este surdo-mută și solicita bani trecătorilor

O femeie a fost prinsă în Mamaia în timp ce simula că este surdo-mută și solicita bani trecătorilor. FOTO: DGPL Constanța

Polițiștii locali constănțeni au depistat o femeie în vârstă de 25 de ani, din comuna Bărbulești, județul Ialomița, în timp ce încerca să obțină bani de la trecătorii în stațiunea Mamaia. Inducând oamenii în eroare, aceasta pretindea că este surdo-mută, folosind un formular cu însemnele unei asociații regionale pentru persoane cu handicap de auz și vorbire.

Potrivit Direcției Generale Poliția Locală Constanța, incidentul a avut loc vineri, 13 iulie, în jurul orei 21.00, când polițiștii locali se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu în zona respectivă. Aceștia au acționat prompt și au reușit să intercepteze și să legitimeze femeia în cauză, ulterior conducând-o la sediul Poliției Stațiunii Mamaia.

Acolo, ea a fost supusă procedurilor legale, inclusiv întocmirea documentației specifice, pentru a permite continuarea cercetărilor în cadrul acuzației de tentativă de înșelăciune.

Ea folosea un formular cu însemnele unei asociații regionale pentru persoane cu handicap de auz și vorbire. FOTO: DGPL Constanța

Reprezentanții poliției locale au subliniat importanța contribuției cetățenilor și au încurajat oamenii să continue să semnaleze astfel de activități ilegale la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*