O femeie de 90 de ani a murit după ce a căzut de la etajul 8 al unui bloc de pe strada Soveja din Constanța

O femeie de 90 de ani a murit după ce a căzut de la etajul 8 al unui bloc de pe strada Soveja din Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 5 septembrie a.c., în jurul orei 12.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a căzut de la etajul 8 al unui bloc de pe strada Soveja.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificată o femeie, de 90 de ani.

Echipajul SMURD a declarat decesul acesteia.

În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor decesului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*