Garda de Mediu a amendat cu 25.000 de lei asociația de proprietari de la blocul M14 din Năvodari din cauza unei conducte de refulare a apelor menajere

Stradă din Năvodari, murdărită de apele uzate menajere.

Garda de Mediu a amendat cu 25.000 de lei asociația de proprietari de la blocul M14 din Năvodari din cauza unei conducte de refulare a apelor uzate menajere.

“Asociația de proprietari care administrează un imobil de pe strada M14 din Năvodari a fost amendată de Garda de Mediu Constanța cu 25.000 lei pentru neluarea măsurilor de supraveghere, verificare și monitorizare a conductei de refulare a apelor uzate menajere. În fapt, nu s-a intervenit în timp util pentru remedierea unei avarii pe conducta de transport ape uzate menajere, ceea ce a condus la băltirea apelor uzate pe strada M14 și disconfort olfactiv locuitorilor din zonă. Comisarii au efectuat verificări pe parcursul intervențiilor la conductă și au stabilit măsuri în consecință” – Garda de Mediu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*