O femeie de 80 de ani, care fusese transferată de la Spitalul de Boli Infecțioase, a murit la Spitatul Județean

Spitalul Județean Constanța

O femeie în vârstă de 80 de ani, care fusese transferată de la Spitalul de Boli Infecțioase, a murit la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, aceasta având mai multe comorbidități.

În ultimele 24 de ore a mai fost înregistrat un deces. Este vorba despre o femeie în vârstă de 80 de ani, cu mai multe comorbidități. Pacienta a fost internată în urmă cu o săptămână, cu stare generală gravă. În cursul aceleiași zile, din cauza evoluției grave a bolii, a fost intubată. Din păcate, și în acest caz, SARS CoV-2 a învins”, a anunțat Spitalul Județean Constanța.

În evidențele Spitalului Județean Constanța figurează, vineri, 17 pacienți Covid pozitivi, internați în urma transferului de la Spitalul de Boli Infecțioase.  4 dintre aceștia sunt în secția ATI, 5 în extensiile COVID și 8, în secția exterioară Agigea.

Tot în ultimele 24 de ore, un pacient care era internat la Agigea, a fost transferat la Spitalul Muncipal Medgidia, după ce starea de sănătate i s-a agravat. Alți 5 pacienți au fost externați, având evoluție favorabilă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*