O femeie a murit, iar alte trei persoane au fost rănite, într-un grav accident rutier petrecut lângă Hârșova

Neacordarea priorității și viteza excesivă, principalele cauze de producere a accidentelor în județul Constanța

O femeie în vârstă de 70 de ani a murit marți, 1 iunie, iar alte trei persoane au fost rănite, într-un grav accident rutier petrecut pe DN 2A, la ieșire din Hârșova.

Potrivit polițiștilor de la Rutieră, accidentul a avut loc în jurul orei 17.10 pe DN 2A, dinspre Hârșova către Gălbiori, fiind implicate două autoturisme, ce s-au lovit frontal. În urma accidentului rutier, patru persoane, doi bărbați, de 39 și 53 de ani, și două femei, de 50 și 70 de ani, au fost transportate la Spitalul din Hârșova pentru investigații medicale.

Ulterior, femeia de 70 de ani a decedat la spitalul Hârșova din cauza rănilor suferite. Celelalte trei victime au fost transferate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgență Constanţa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*