O casă din Castelu a fost distrusă într-un incendiu provocat de explozia unei butelii

Incendiu la o casă din Castelu, FOTO ISU Constanța

O casă din localitatea Castelu a fost distrusă într-un incendiu provocat de explozia unei butelii.

Potrivit ISU Constanța, pompierii s-au deplasat în noaptea de 9 spre 10 octombrie, pe strada Salciilor din Castelu, acolo unde explozia unei butelii a fost urmată de un incendiu.

În urma incendiului au ars acoperișul casei pe o suprafață de 200 de metri pătrați, fiind afectate 4 camere de la parter și o magazie. Nu au fost victime, trei persoane s-au autoevacuat.

De asemenea, din interiorul locuinței au fost extrase trei butelii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*