Vergil Chițac anunță construirea a două creșe noi în Constanța

Primarul Vergil Chițac anunță contruirea a două creșe noi în Constanța. FOTO Primăria Constanța

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a anunțat miercuri, 25 mai, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, construirea a două creșe mici în oraș.

„Investițiile în infrastructura educațională antepreșcolară reprezintă o prioritate pentru administrația pe care o conduc. Două creșe mici, pe care le-am propus Companiei Naționale de Investiții, urmează să fie construite la Constanța”, a anunțat Chițac.

Cele două unități, una pe bulevardul Aurel Vlaicu și una pe strada Tineretului din cartierul Palazu Mare, vor avea o capacitate de câte 40 de locuri fiecare. Prin Ordinul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, cele două proiecte au fost incluse în lista obiectivelor de investiții care se realizează pe baza proiectului-tip „Construire creșă mică” din subprogramul „Unități și instituții de învățământ de stat”.

„Așa cum am promis în campanie, vom profita de orice sursă de finanțare disponibilă pentru ca cei mici să beneficieze de servicii educaționale și de îngrijire la cele mai înalte standarde”, a mai comentat edilul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*