O casă de pe strada Albastră din municipiul Constanța a fost mistuită de flăcări

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului. FOTO ISU Dobrogea

O locuință din municipiul Constanța a ars în urma unui scurt circuit electric. Pagubele au fost mari, dar din fericire nu au fost înregistrate victime.

Solicitarea a fost făcută prin SNUAU 112 în jurul orei 18 .00, fiind vorba de un imobil de pe strada Albastră din municipiul Constanța. Au răspuns apelului salvatorii ISU Dobrogea din cadrul detașamentului Port cu două autospeciale și un echipaj format din 14 pompieri.

La ajungerea echipajelor la fața locului incendiul se manifesta cu flacăra deschisă, pompierii reușind să împiedice extinderea și la alte clădiri din vecinătate. Din nefericire, casa a ars în totalitate, focul fiind stins în aproximativ o oră. Pompierii au stabilit că incendiul a pornit de la un scurtcircuit electric la o priză.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*