FOTO VIDEO Un cerșetor câștigă până la 400 de lei pe zi: Polițiștii Locali le-au declarat război

Cerșetorii nu mai sunt tolerați de Poliția Locală. FOTO DGPL

Polițiștii locali din cadrul serviciilor operative de ordine publică ale Direcției Generale Poliția Locală acționează zilnic atât din oficiu, cât și la solicitarea cetățenilor pentru depistarea celor care apelează la mila publică în municipiul Constanța.

Pe această temă, duminică 6 mai,  polițiștii locali cu atribuții în domeniul menținerii ordinii și liniștii publice au organizat și desfășurat o acțiune, fiind depistate mai multe persoane care apelau la mila publicului, exercitând acte de cerșetorie. Au fost verificate zonele adiacente a 23 lăcașuri de cult din municipiul Constanța.

În urma acestor verificări, echipajele poliției locale au aplicat 18 sancțiuni contravenționale – 13 pentru apelarea la mila publicului și 5 pentru încălcarea normelor de curățenie, în valoare totală de 3.200 lei. Oamenii legii au dispus și 7 sancțiuni complementare de confiscare a banilor proveniți din cerșetorie – 107, 70 lei. Unii dintre cerșetori au declarat că câștigă într-o zi bună câștigă chiar și 3-400 de lei.

Constănțenii sunt rugați să se alăture campaniei DGPL „Spune STOP Cerșetoriei“.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Comment

  1. Asta ttebuie sa faca asa zisii politisti , sa pazeasca parcurile, ghenele de gunoi, nu sa se dea mari oameni ai legii , ceea ce NU SUNT !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*