O bucureșteancă a fost prinsă la scurt timp după ce a comis un furt pe plaja din Costinești

Oameni pe plaja. FOTO Catalin Schipor

Polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au fost sesizați în cursul zilei de 21 iulie, de către un bărbat, de 28 de ani, din județul Timiș, cu privire la faptul că prietenei sale i-ar fi fost furat un rucsac cu mai multe bunuri, lăsat nesupravegheat pe plajă. 

Cu ocazia verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că persoana vătămată, o femeie, de 21 de ani, din județul Timiș, ar fi intrat împreună cu prietenul său în apa mării și ar fi lăsat bunurile de valoare, un telefon mobil și suma de 95 de lei într-un rucsac, pe care ulterior nu l-ar mai fi găsit.

În urma cercetărilor efectuate, în scurt timp, polițiștii au identificat o femeie, de 23 de ani, din București, bănuită de comiterea faptei. Asupra acesteia au fost identificate bunurile reclamate ca fiind furate, prejudiciul fiind restituit persoanei vătămate.

În cursul aceleiași zile, femeia în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată Judecătoriei Mangalia cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*