O barcă pescărească a fost tractată de o navă ARSVOM să revină la mal după ce a rămas fără motor la intrarea în Portul Constanța

Barcă tractată la țărm de un echipaj ARSVOM. FOTO ARSVOM

O barcă pescărească a fost tractată de o navă ARSVOM să revină la mal după ce a rămas fără motor la intrarea în Portul Constanța.

“Astăzi, 04.11.2023, ora 14:50, Căpitănia Constanța a solicitat intervenția unei nave SAR din cadrul ARSVOM pentru a acorda ajutor unei persoane, aflată intr-o ambarcațiune in largul Mării Negre.

Nava Sar ARES s-a mobilizat de urgență și la ora 14:58 s-a îndreptat în zona indicată,  respectiv la intrare în Portul Constanța,  în zona Farului Verde.

Echipajul de la bordul SAR ARES a acordat ajutorul necesar, astfel că atât bărbatul cât și ambarcațiunea, o barcă pescărească, au acostat în siguranță în dana 77” – ARSVOM.

Barca pescărească a avut nevoie de ajutor după ce i s-a stricat motorul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*