FOTO VIDEO Rețeaua premium de spitale și clinici Koç Healthcare din Turcia, acum și la Constanța

Rețeaua medicală Koç Healthcare din Turcia a deschis reprezentanță la Constanța. FOTO Mitică Raftu

Renumita rețea de serviciii medicale KOÇ din Turcia deschide prima reprezentanță medicală din România și la Constanța. Sediul se află pe bulevardul Mamaia 132 și promite servicii de cea mai bună calitate.

KOÇ HEALTHCARE este mai mult decât un spital sau o clinică. Este locul în care pacienții se bucură de tehnologie modernă, profesionalism, calitate și rezultate pe măsura așteptărilor. La evenimentul de lansare au fost prezente mai multe personalități din domeniul medical, dar nu numai.

Koç Healthcare este lider în sectorul sănătății în Turcia și oferă servicii de sănătate orientate spre calitate, având cele mai moderne tehnologii, cu tradiția celor peste 100 de ani. Oferă servicii medicale cu peste 5.800 de angajați, peste 1.309 medici, peste 1.200 de asistente medicale. Tot mai mulți pacienți au accesat serviciile Koç Healthcare în ultimii ani, ceea ce a dus la necesitatea deschiderii unei reprezentanțe în România, în special în Constanța. Astfel, se asigură o conexiune directă, facilitând accesul la serviciile medicale ale grupului nostru din Turcia”, a spus, emoționată  dr. Lakme Eren, coordonatorul medical al American Hospital International Patient Programs.

Koç Healthcare își reinvestește toate profiturile în proiecte de dezvoltare, sprijinind în același timp cercetarea și educația în domeniul sănătății.

Sunt onorat să partcip la această deschidere. Mă bucur că acest consorțiu se ocupă și de educarea tinerilor. Ne aflăm lângă Facultatea de Medicină și pe viitor putem spera la o colaborare”,  a spus subprefectul Șenol Ali, aflat și el la eveniment.

Centrul oferă tuturor pacienților posibilitatea unor consultații și a unei a doua opinii detaliate – atât de necesară de multe ori. Aici vor veni constant medici din Turcia, dar se va apela și la modernul concept de telemedicină. Iar cel mai important totul este gratuit! Veți plăti numai dacă vă hotărâți să vă tratați în Turcia. Dacă o veți face spitalul se va ocupa de toate, de la translator la transferul de la aeroport, ba chiar la nevoie se poate organiza și transport privat. În 2021, spitalele KOÇ au avut 2.805 pacienți din România.

Koç Healthcare este cel mai mare grup de afaceri din Turcia din sectorul privat, fiind și singura companie din Turcia nominalizată în clasamentul prestigioasei reviste de afaceri Fortune Global 500.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*