O avarie RAJA lasă fără apă mai multe străzi din Constanța

Fără apă la robinete
Probleme cu apa în Constanța. FOTO Arhiva CTnews

Echipele RAJA au sistat vineri, 8 aprilie, până la ora 17.00, furnizarea apei potabile pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe o conductă de alimentare cu apă de pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

  • Cartierele Tomis Nord și Anadalchioi, cu punctele termice aferente;
  • Strada Soveja, tronsonul delimitat de bd. Tomis și str. Barbu Ștefănescu Delavrancea;
  • Bd. Tomis, zona delimitată de bd. Aurel Vlaicu și str. Petru Vulcan;
  • Bd. Alexandru Lăpușneanu, porțiunea cuprinsă de str. Nicolae Iorga și bd. Tomis;
  • Str. Poporului, tronsonul cuprins de bd. Tomis și str. Mihai Viteazu, cu străzile adiacente;

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonele afectate, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*