Autobuzele liniei 2-43 vor circula pe un traseu deviat în zona Poarta 6

Lucrările de pe strada Răscoalei 1907 determină devieri temporare în circulația autobuzelor CT BUS

CT BUS informează că, în perioada 13 și 14 mai 2023, autobuzele liniei 2-43 vor circula deviat în zona Poarta 6, pe sensul spre Cap de linie „Cireșica”. Această modificare temporară a traseului este necesară datorită desfășurării lucrărilor de reabilitare a rețelei termice de pe strada Viorelelor.

Autobuzele vor urma următorul traseu: strada Brizei – strada Arcașului – strada Portul Constanța – strada Brizei.

Pe toată durata devierii, stațiile „Viorelelor”, „Lucian Blaga” și „Colegiul National Militar Al. Ioan Cuza” vor fi anulate. Călătorii sunt rugați să se reorienteze către celelalte stații disponibile în zonă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*