O avarie RAJA i-a lăsat pe constănțenii din centrul orașului fără apă la robinete

Fără apă la robinete
Probleme cu apa în Constanța. FOTO Arhiva CTnews

Echipele RAJA intervin miercuri, 8 februarie, pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă de la intersecția străzilor Ștefan Mihăileanu și Tudor Vladimirescu din Constanța.

Din acest motiv, până la ora 15.00, sunt afectați de lipsa apei consumatorii aflați în perimetrul delimitat de străzile: Călărași – I.Gh. Duca – Avram Iancu – bulevardul Ferdinand – Mihai Viteazu – Traian – Sulmona – bulevardul Tomis – Călărași.

Tot în același interval orar se va furniza apă cu presiune redusă în următoarele zone:

  • aleea Garofiței – tronsonul delimitat de str. I. L. Caragiale și București;
  • perimetrul delimitat de străzile Ion Lahovari – Poporului – Mihai Viteazu – Nicolae Iorga – Ștefan Mihăileanu – Gheorghe Murea – I.Gh. Duca – Călărași – Ion Lahovari;
  • zona Piața Ovidiu – Peninsulă, iar la etajele superioare ale imobilelor se poate înregistra lipsa totală a acesteia.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție deplasate la fața locului vor face tot posibilul pentru remedierea avariei și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*