RAJA a oprit furnizarea apei potabile din cauza unei avarii

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta cu diametrul de 600 mm, ce alimentează cu apă zona centrală a municipiului Constanța, RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, luni,  2 martie 2020, în intervalul orar 17.00 – 21.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe bd. Mamaia, tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și Zona Pescărie, precum și cei din cartierele Tăbăcărie, Faleză Nord, Piața Chiliei și Tomis II.

Încă din jurul orei 12.00 echipele de intervenție RAJA au încercat să efectueze reparația cu conducta sub presiune, pentru a nu produce niciun disconfort utilizatorilor din zonă, însă având în vedere debitul mare de apă și diametrul conductei, s-a impus sistarea furnizării apei pe tronsonul avariat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*