O avarie RAJA a afectat mai mulți abonați din cartierul Coiciu

Fără apă la robinete
Atenție, se oprește apa!

O parte dintre abonații RAJA din cartierul Coiciu au fost afectați de o avarie a RAJA la o conductă de apă potabilă.

Pentru remedierea unei avarii survenită pe conducta principală de alimentare cu apă, de la intersecția străzilor 8 Martie cu Merișor, din municipiul Constanța, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile aâîn cursul zilei de 1 august,  în intervalul orar 14:30 – 17:00.

Sunt afectați de lipsa apei potabile consumatorii din cartierul Coiciu, străzile Ion Roată, Dumitru Marinescu, Fulger și Poporului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*