O avarie pe o conducta a RAJA duce la îngreunarea traficului rutier pe strada Soveja din Constanța

Trafic rutier a fost parțial restricționat, sâmbătă, 27 martie, pe strada Soveja din municipiul Constanța, în zona supermarketului Lidl Tomis 3, din cauza unor lucrări efectuate de RAJA pentru remedierea unei avarii pe o conductă de alimentare.

Potrivit RAJA SA, pentru remedierea acestei avarii, echipele de intervenție ale societății au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe două benzi de circulație de pe această stradă, pe tronsonul delimitat de strada Adamclisi și bulevardul Alexandru Lăpușneanu, cu sensul de mers către bulevardul Lăpușneanu, până la ora 17.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător.

„Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt”, au transmis reprezentanții societății.

Aceștia mai precizează că abonații deserviți nu sunt afectați de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conducta sub presiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*